Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Historiek      Persmappen      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
  • Groot assortiment en unieke collectie
  • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
  • Professioneel en creatief advies
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
  • (inter)Nationale leveringsdienst
  • Stockage tot 1 jaar, gratis
  • Onze showrooms zijn een belevenis

Veronove – hoofdzetel

Brusselsesteenweg 368
9402 Meerbeke
T 054 33 10 89
F 054 32 72 89

di-vr 9u-12u30 & 13u30-18u
za 10u-12u & 13u30-16u30
zo en ma gesloten

 

 


Veronove GENT - filiaal

Xavier de Cocklaan 74
9831 St-Martens-Latem
T 09 281 24 78
F 09 281 27 78

di-vr 9u-12u30 & 13u30-18u
za 10u-12u & 13u30-16u30
zo en ma gesloten

 


Quality Outlet – uitverkoop tegels, natuursteen, parket en badkamer

Opperheilbeekweg 1
1760 Pamel (Roosdaal)
T. 054 33 10 89       
F. 054 32 72 89

 

 

Data waarop de Quality Outlet open is, worden aangekondigd op deze site!Etceterra – Parket, badkamer en inloopdouches

Brusselsesteenweg 366
9402 Meerbeke (Ninove)

T 054/313333
F 054/313331

info@etceterra.be
www.etceterra.be

 

Openingsuren:
dinsdag tot vrijdag: 9u15 - 12u30 & 13u30 - 18u00
zaterdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 17u30
maandag en zondag: geslotenPlan je bezoek aan Veronove of aan een van de filialen en maak er een heuse daguuitstap van...

Veronove ligt net op de grens van Oost-Vlaanderen en Brabant, dus bij een bezoek aan Veronove kan je van de gelegenheid gebruik maken om dit prachtige stukje Vlaanderen te ontdekken. Ninove wordt doorkruisd door tal van fiets- en wandelroutes die de moeite waard zijn en heeft ook historisch heel wat te bieden.

In de directe omgeving:

In de velden achter de toonzaal van Veronove vind je bijvoorbeeld een picknickweide waar 4 bunkers stille getuigen zijn van de tweede wereldoorlog en die meteen ook een knooppunt vormen voor een leuke wandeling die je meeneemt door Ninove en omgeving. Picknicken kan ook in het Neigembos waar je via een houten wandelpad het hele bos doorkruist en zo nog een stukje ongerepte natuur kan bewonderen.

Bier, tabak en winkelen

Nog meer geschiedenis opsnuiven kan je doen door het geboortedorp van Veronove te ontdekken: Appelterre-Eichem. Het dorp floreerde vroeger door de tabakshandel en daar vind je nu nog sporen van terug. Net voor het centrum van Ninove kan je ook je dorst lessen met een bezoek aan Brouwerij Slagmuylder, waar je proeft van een van de Witkap-Paterbieren.

En voor de winkelfanaten is er in de buurt van de oude Koepoort te Ninove (op amper 5 minuten rijden van Veronove) het shoppingcenter Ninia, waar ook de medewerkers van Veronove al eens hun middagpauze durven spenderen.

Geraardsbergen

Wielerliefhebbers kunnen dan weer hun hart ophalen op de Muur van Geraardsbergen - de stad die op een boogscheut van Veronove ligt - en daarna genieten van een mattentaartje terwijl ze het Manneken Pis van Vlaanderen bewonderen. En voor jonge gezinnen zijn er de Gavers waar een groene bosomgeving, een grote vijver en tal van outdooractiviteiten te ontdekken vallen.

Geocache

Schattenjacht, dat is iets voor in je kindertijd? Met Geocache denk je daar in 1-2-3 anders over. Trek je wandelschoenen aan, volg de kaart en ontdek verborgen parels in België door de aangegeven route te volgen. Op het einde wacht je een echte schat, De ideale manier om een regio t eleren kennen op een andere manier. Ook in de buurt van Veronove kan je echte schatten vinden: hier vind je de kaart. Klaar? Zoeken maar!

In de ruime omgeving:

AALST

Ook buiten carnavalstijd is Aalst een bezoekje waard. Het is de thuisstad van priester Daens en schrijver en schilder Louis Paul Boon, die beide hun sporen achterlieten in de stad. Zo werd ter ere van 100 jaar Boon het standbeeld 'De Verteller' opgericht aan 't Gasthuys, het Stedelijk Museum van Aalst. Het museum vertelt het verhaal en belicht de rijke geschiedenis van de ajuinenstad. Ook de autoluwe winkelstraten lokken heel wat volk naar Aalst.

GENT

De Arteveldestad is volgens reisgids Lonely Planet ‘Europa’s best bewaarde geheim’ en staat in de top tien van de te bezoeken steden. Gent ademt dan ook geschiedenis en staat barstensvol architecturale parels: Het Gravensteen, de Sint-Pietersabdij, Het Belfort (beklimming van 256 trappen!), Het Museum voor hedendaagse en moderne kunst, SMAK... Ga zeker ook een kijkje nemen in de Sint-Baafskathedraal, waar het schilderij "Het Lam Gods" geschilderd door de gebroeders Van Eyck, Vlaamse Primitieven in 1432, te bezichtigen is.

BRUSSEL

Brussel bubbelt en bruist van het leven. Je vangt er flarden op van alle wereldtalen als je door de stad wandelt en wordt er verrast door hypermoderne en eeuwenoude architectuur die arm in arm het stadszicht mooier maken. Winkelen in de Nieuwstraat, oosterse geuren opsnuiven in chinatown, schatten jagen op de rommelmarkt in de Marollen of een van de vele musea bezoeken. Dat alles en meer kan je doen in onze hoofdstad.

BRUGGE

Het Venetië van het Noorden met zijn kanalen, kleine huisjes en prachtige monumenten is een stad waar je eindeloos in kan ronddwalen. De vele restaurantjes, cafés en chocolatiers maken aanspraak op je zintuigen en verleiden al snel tot een rustpauze. De architectuur van de hele stad is het fotograferen waard, maar ook de groene buitenrand van Brugge is de moeite, op de fiets of te voet. Ga zwanen kijken op het water aan het Begijnhof, frietjes eten op de Grote Markt of het uitzicht bewonderen aan de Rozenhoedkaai.

ANTWERPEN

Luieren in het groene stadspark, flaneren op de Meir, je onderdompelen in de kunst van het Rubenshuis, het uitzicht bewonderen vanaf de hoogste verdiepingen van het MAS... Dat alles en meer doe je in 't Stad. Zelfs wilde dieren spotten is geen enkel probleem in het hart van deze grootstad, want de Zoo herbergt een aantal uitzonderlijke diersoorten. Genieten van de skyline doe je door onder de Schelde door te gaan in de Sint-Annatunnel richting linkeroever.