Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Persmappen      Privacy      Jobs      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
  • Groot assortiment en unieke collectie
  • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
  • Professioneel en creatief advies
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
  • (inter)Nationale leveringsdienst
  • Stockage tot 1 jaar, gratis
  • Onze showrooms zijn een belevenis

Grote formaten

Alle formaten die bestaan, zijn beschikbaar in onze showrooms. Klein en groot. Speciaal voor de presentatie van onze XXL tegels, verbouwden wij de nochtans nagelnieuwe showroom en de filialen. Deze tegels hebben een beetje ruimte nodig om tot hun recht te komen. Je kan ze ook niet kiezen als je er bij wijze van spreken, met je neus op staat. De courante Mega formaten zijn: 60x60, 80x80, nieuw formaat 75x75, 90x90, 100x100, 60x120, 120x120, 120x140 en nog een heel stukje groter! Bekijk alvast onderstaande als glimp op 1 van de vele mogelijkheden.


 

Zoek je een groot formaat tegel om te verwerken aan de muur van je badkamer?

Dan hebben wij daar zelfs de “op maat” oplossing voor. Kom er alles over te weten in ons filiaal www.etceterra.be. Hier zal je watertanden bij de grote muurplaten voor douches en vloerplaten voor inloopdouches. Of je kan natuurlijk ook werken met 1 van onze jumbo tegels uit de tegelshowrooms. En weet je wat? Je combineert gewoon beide winkels. Een aanrader die al heel wat mensen voor jou met plezier testten. Want de tegels van Veronove en zijn filialen, zijn perfect afgestemd op de muurplaten, waskommen, douchebakken en badkamerkastjes van Etceterra!


 

Een grote vloertegel? Een grote terrastegel?

Wij hebben vast en zeker wat je zoekt! We plaatsten zelf als vloer van de showroom een prachtige donkere natuursteen in vrije lengten. De gemiddelde lengte is 80 cm. En nog groter zit er zeker tussen. Het witte pad in de showroom, werd vervaardigd uit composiettegels van 120x140 (!) De tegels aan de gevel zijn Murano Pure White van 60x120. Deze tegel bestaat ook in 60x60, 120x120 en 100x240 (!) En uiteraard zijn er heel wat collecties die je met een 1 mm voegje kan plaatsen.

Check o.a. de persmap van de S.E.P. betontegel.

 

Voor de plaatsing en verwerking van Grote tegels en Jumbo formaten: vindt in de lijst van “gratis” de handige zuignappen en tegelsnijders! Zij zijn er speciaal voor je gemak. Een gratis uitleendienst waarop je recht hebt als Veronove klant.