Welkom in het betoverende universum van Close-Up, een keramische tegelcollectie in witte pasta. Een collectie die het verleden omarmt én naar de toekomst kijkt. We duiken in de nostalgie en elegantie van de jaren zeventig met deze collectie die hulde aan de tijdloze charme van dat bruisende decennium brengt.

De zorgvuldig vervaardigde vormen ontvouwen zich in twee boeiende formaten: een rechthoekige strook van 6,2×25 cm en een vierkant van 10×10 cm, beide verkrijgbaar in vlakke én driedimensionale afwerkingen. De glanzende afwerking geeft elk stuk een buitengewone glans, waardoor Close-Up een levend canvas wordt dat licht op magische wijze vangt en reflecteert en jouw ruimte laat opleven.

Het resultaat is een tijdloos vintage effect, een hommage aan de jaren ’70 geherinterpreteerd in een modern jasje. Het kleurenpalet is een feest van veelzijdigheid, met 9 tinten variërend van pasteltinten over neutrale tot gedurfde accenten. Zo’n kleurenpalet biedt eindeloze mogelijkheden voor maatwerk, waardoor Close-Up zich harmonieus aanpast aan elke omgeving en stijl.

De Close-Upcollectie is tijdloos én eigentijds, een uitnodiging om het verleden via een moderne touch te verkennen, om ruimtes te creëren die unieke verhalen vertellen door middel van vormen, kleuren en afwerkingen die jaren 70 design naar het heden brengen. Close-Up is meer dan een collectie keramiek; het is een reis door de tijd, een zintuiglijke ervaring die een eerbetoon is aan de tijdloze elegantie van het verleden zònder de innovatie van de toekomst uit het oog te verliezen.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak