Marmer is de ultieme inspiratie voor keramische materialen.
De betovering van marmer laat ruimtes er steeds rijkelijk uitzien. Met Lassi, een wondermooie keramische kopie-collectie van 
Veronove, geef je een ruim gamma van nuances aan je vloervlak. De klassieke tegels zijn veelzijdig en bieden vele oplossingen. Het is dan ook een reproductie van verschillende types marmer die tot in de geringste details loyaal blijft aan de steen.

Carraramarmer, oorspronkelijk afkomstig uit de Apuaanse Alpen, is een marmer die gerbuikt werd voor het realiseren van de belangrijkste architecturale en beeldhouwkundige werken ter wereld.

Bianco di Asiagomarmer wordt ontgonnen in de streek van de Venitiaanse Vooralpen. De bewerking van deze steen tot tegels is een andere glorie in het Italiaans vakmanschap. De tegeltjes worden gekenmerkt door een onbetwistbare elegantie en een aangename, antieke uitstraling.

Een geraffineerd lichtroze is de oorsprong van inspiratie voor dit Veronove-tegeltje. Rosa Perlino bezit een nauwkeurige en gesofisticeerde nuance met een aspect van elegantie en zuiverheid én is aangepast aan een hedendaags interieur.

Het verschil tussen een roséwijntje en een rode wijn, vind je bij Veronove ook tussen de Rosa Perlino en de Rosso Verona!
Rosso Verona laat de intense kleuren en harmonische nuances van de marmers die een belangrijke rol hebben gespeeld in de grote architecturale werken herleven in keramiek. Deze tegel brengt de prestige van de geschiedenis terug in de moderne binnenhuisdecoratie.

Verde Alpi geeft op zijn eigen elegante en eclectische manier karakter aan ruimtes, met zijn aders en nuances van een nobele marmer. Die komen op duurzame wijze opnieuw tot leven in deze volkeramische tegel.

De keramische Nero Marquina laat de adres, de glans en de specifieke kleuren herleven die typisch zijn aan een natuurlijke marmer. Ook bij deze Veronove-collectie is elke tegel net ietsje anders; net zoals bij de échte natuursteen.             

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak